Margo Cosmetics

Parfum Brunani Magnum Margo

Parfum Brunani Magnum Margo

Catalogul Margo include si echivalentul apei de parfum Bruno Banani Magic (men), sub denumirea de Brunani Magnum Men. Cu aceeasi esenta si persistenta dar la un pret mul mai accesibil. In plus, in urma inscrierii beneficiati si de reducere de 25% fata de pretul afisat in catalog. Contractele de licenta nu permit ca brand-ul original care a consacrat parfumul sa fie inregistrat si pe aceste produse similare comercializate de Margo, dar esenta este identica cu apele de parfum originale.
Bruno Banani Magic Men este un parfum seducator si intens pentru barbatii carora le place sa atace si sa cucereasca. Bergamota, rozmarin si mere verzi sunt ingredientele de top folosite la crearea acestui parfum, baza este de cedru, muschi si mosc. Acest parfum barbatesc a fost lansat in 2010.Daca vrei sa fii irezistibil, sa emani sex-appeal prin toti porii, sa cuceresti dintr-o simpla privire, atunci simte magia noului parfum Bruno Banani – Magic Man, combinatia perfecta intre notele lemnoase, masculine, vibrante si acordurile de gin, nuci verzi, ambra. Echivalentul acestui parfum in catalogul Margo: Apa de toaleta BRUNANI MAGNUM MEN.
parfumul Brunani MargoImportant: in prima comanda facuta la Margo primit gratuit un set cu 7 testere parfumuri dintre cele comercializate. Puteti cumpara aceste ape de parfum doar dupa inscriere, beneficiind totodata si de reducere de 25% fata de pretul de catalog sau afisat pe site.
Comanda 1 –  valoare 100 lei –  primiti gratuit de la Margo setul Nr.1  de mostre apa de parfum (mostre parfumuri Sophie Day Elegance, Goya, Brunani Magnum Men, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious).
Descrierea Margo Cosmetics a acestui parfum:
Parfumul special creat pentru barbatul puternic, carismatic, fermecator!
Fii irezistibil, emana sex-appeal cu magia noului parfum Brunani Magnum, combinatia perfecta intre notele masculine vibrante de lemn de cacao, piper negru, si acordurile de nuci verzi, ambra si patchouli.

O oferta unica pe piata romanesca online: parfumuri de calitate, de la case renumite de parfumuri, la preturi accesibile tuturor. Parfumurile Margo vin in intampinarea dorintelor pe care le au doamnele, domnisoarele si domnii pentru parfumuri de calitate si persistente. Margo ofera parfumuri cu esente ale firmelor renumite daotirta esentelor dar la preturi economice.
Apa de toaleta ACTIVE man din Catalogul Margo Cosmetics este echivalentul ca esenta si persistenta cu parfumul Active Bodies de la Adidas. Cu aceeasi esenta si persistenta dar la un pret mul mai accesibil la Margo.
Hugo Boss Bottled pentru barbati este prezent in catalogul Margo Cosmetics sub denumirea “Apa de toaleta BOSSY men”, cu aceeasi esenta ca parfumul original. Contractele de licenta nu permit ca brand-ul original care a consacrat parfumul sa fie inregistrat si pe aceste produse similare comercializate de Margo, dar esenta este identica cu apele de parfum originale.
Catalogul Margo include si echivalentul apei de parfum Bruno Banani Magic (men), sub denumirea de Brunani Magnum Men. Cu aceeasi esenta si persistenta dar la un pret mul mai accesibil. In plus, in urma inscrierii beneficiati si de reducere de 25% fata de pretul afisat in catalog.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


*